poniedziałek, 30 listopada 2020

Brand Ambassador - Klaudia Szpunar

Cześć!
Na dziś przygotowałam dla Was dwie kartki na różne okazje.
Pierwsza to kartka świąteczna. Wykorzystałam tekturkę shaker box - okienko, jednak nie zrobiłam z niej shaker boxa. Wykorzystałam za to kalkę ozdobną, dzięki której po włożeniu do kartki elektrycznego światełka tea light, może ona służyć za małą latarenkę. Okienko zembossowałam przy pomocy białego i czerwonego pudru do embossingu.

Hi everyone!
Today I would like to share with you two cards. The first one is a Christmas card. I used the shaker box window chipboard, but i didn't do any shaker box. I used a vellum paper instead. When I put an electric tea light inside, it looks like a little Christmas lantern. I embossed the window with white and red embossing powder.


Drugą kartkę zrobiłam jako pamiątkę komunijną. Wykorzystałam wykrojnik - patchwork oraz wianek. W centrum znajduje się tekturka z hostią, którą zembossowałam na gorąco przy pomocy białego pudru do embossingu.
The second card is a First Communion card. I used the patchwork die and the wreath die. There is a host chipboard in the center of my card. I embossed it using white embossing powder.
Wykorzystałam: / I used:



Miłego dnia!
Have a nice day!

Klaudia

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...