wtorek, 6 sierpnia 2019

Kwiatowy ogród

Dzień dobry,

Dziś i ja znalazłam czas by trosze poscrapować. Ale nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności jaką jest praca z papierami Lemoncraft.  Moje serce skradła kolekcja House of Roses.
Wiedziałam, ze w połączeniu z produktami Agateria Craft będę próbowała stworzyć namiastkę ogrodu. Czy mi się udało? Proszę oceńcie sami :)

Bazą do stworzenia ogrodu jest HDF RAMKA Z OBRĘCZĄ.
Obręcz ozdobiłam naszą nowością czyli dużą maską FLORAL a środek maską małą WINOROŚL.
Dodatkowo nasza PASTĘ zabarwiłam na kolor zielony.
OKIENNICE MAŁE z HDF, które bardzo kojarzą mi się z ogrodem pełnią tu ważny element, wokół którego
piętrzą się róże z cudownego papieru Lemoncraft - Houses of Roses. całości dopełniają GAŁĄZKI RÓŻ z wycinanek agateriowych.

Hello, Today I found time to scrap a little. But I couldn't refuse this pleasure which is work with Lemoncraft's scrappaper. Collection 'House of Roses' stole my heart. I knew that in combination with Agateria Craft's products I will try to create a garden. Have I succeeded? Rate it. Base to create the garden is HDF RAMKA Z OBRĘCZĄ. The base I decorated our new big stencil FLORAL and the center small stencil WINOROŚL. Additionally our PASTA I colored to green. In my work I used MAŁE OKIENNICE, beautiful Lemoncraft's scrappaper 'House of Roses' and Agateria Craft's chipboards GAŁĄZKI RÓŻ.












Gałązki róż
Mam nadzieje, ze choć trochę udało mi się stoworzyć kawałek ogrodu :)
Pozdrawiam
Agata





2 komentarze:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...